Svojim glasom podržite Ruđerov interaktivni laboratorij!

Ime i prezime: Tomislav Portada tportad@irb.hr

 


Dragi učenici, studenti, učitelji, nastavnici, roditelji i svi ostali korisnici i posjetitelji stranica e-škole kemije, imam za vas jednu važnu vijest i jednu zamolbu. O čemu se radi?

Nedavno smo na Institutu Ruđer Bošković pokrenuli projekt nazvan Ruđerov interaktivni laboratorij. U najkraćim crtama, radi se o tome da na Institutu Ruđer Bošković želimo urediti laboratorij namijenjen upravo vama, tj. laboratorij u koji biste mogli doći učiti i raditi. Više o projektu pročitajte u člancima na T-portalu (IRB priprema cool labos za napredne studente) i na portalu Čuda prirode (Svojim glasom podržite Ruđerov interaktivni laboratorij!).

Da bi projekt uspio, potrebne su nam donacije. Zato smo se javili na nekoliko javnih natječaja, među ostalima i na natječaj Hrvatskoga telekoma Zajedno smo jači.

Kako nam vi možete pomoći? Možete nam pomoći tako da na stranicama natječaja "Zajedno smo jači" posjetite stanicu našeg projekta Zajedno smo jači - Ruđerov interaktivni laboratorij i da nas na toj stranici podržite glasovanjem za naš projekt. Svoj glas dajete nam tako da kliknete na "Glasaj za ovaj projekt" i slijedite upute.

Unaprijed hvala svima koji ćete nas podržati.

Pozdrav,

Odgovorio: Tomislav Portada   tportad@irb.hr

<-- Povratak

 

Postavite pitanje iz bilo kojeg područja kemije i
e-škola će osigurati da dobijete odgovor od kompetentnog znanstvenika.

copyright 1999-2000 e_škola_________kemija