Mene zanima sto su Plinska kromatografija i Masena spektometrija u analizi prehrambenih proizvoda? Hvala.

Ime i prezime: Eleonora Stimac elara@net.hr

 


Na faksu ćeš sigurno naći dovoljno knjiga i druge literature o ovim metodama. Nedavno je izašla opširna analitička kemija na hrvatskom (koliko mi je poznato, knjigu posjeduje i vaša knjižnica):
D.A. Skoog, D.M. West, F.J. Holler, Osnove analitičke kemije, (prijevod N. Kujundžić, V. Živičić-Alegretti, A. Živković), Školska knjiga, Zagreb , 1999.
Analiza prehrambenih proizvoda ne razlikuje se od bilo koje druge analize po samim tehnikama. Važno je što tražimo pa ćemo tada znati koju ćemo metodu primijeniti i na koji način. Sigurno ćeš u nekoj od ovih knjiga pronaći i primjere.

Odgovorio: Kristijan A. Kovač   kkovac@chem.pmf.hr

<-- Povratak

 

Postavite pitanje iz bilo kojeg područja kemije i
e-škola će osigurati da dobijete odgovor od kompetentnog znanstvenika.

copyright 1999-2000 e_škola_________kemija