Članci o IChO 2009.
U broju 11/2009. časopisa Kemija u industriji, u rubrici Osvrti, objavljen je članak prof. T. Cvitaša i prof. B. Zorc naslovljen "Međunarodna kemijska olimpijada 2009." U članku između ostaloga možete pronaći i zadatke s olimpijade. Članak je dostupan na internetu, a možete ga pronaći Googleovom tražilicom.

U Prirodi, mjesečniku za popularizaciju prirodnih znanosti, također broj 11/2009., možete pročitati moj članak naslovljen "Od joda i jodida do polijodida". U članku sam opisao jednu od vježbi koje smo radili u sklopu priprema za olimpijadu. U skoroj budućnosti napisat ću za Prirodu još jedan ili dva članka u kojima ću opisati ostale vježbe.

U idućem (prosinačkom) broju Prirode izaći će također i članak prof. Cvitaša i prof. Zorc o kemijskoj olimpijadi (naravno, različit od onoga u Kemiji u industriji :-)

Inače, stare i nove brojeve časopisa Priroda možete nabaviti u tajništvu Prirode u Frankopanskoj 1 (Zagreb). Za detalje se možete raspitati putem telefona 01/48-31-224 ili e-pošte (priroda@hpd.hr). S obzirom da se bliži kraj godine, to je ujedno i prilika da se pretplatite na Prirodu za sljedeću godinu.
E-mail: Tomislav Portada
   

Odgovori:

nnHgmO http://pills2sale.com/ viagra online
E-mail: merz27dq3xf@hotmail.com
     
copyright 1999-2000 e_škola_________kemija